WordPress is verreweg het populairste en meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. Ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar onderhouden door vele ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars zorgen voornamelijk van de rijke aanwezigheid van plug-ins. Deze plug-ins bieden extra mogelijkheden voor de website. Je kunt hierbij denken aan tools voor het optimaliseren in Google, e-commerce plugins, nieuwsbrief plugin etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op te lossen met een plugin. Plugins kunnen er echter ook voor zorgen dat er hacks op je website plaatsvinden, vooral als ze niet compatibel zijn met jouw websites WordPress-versie. Daar komt bij dat plugins met elkaar kunnen conflicteren, wat zorgt voor fouten. Een WordPress website laten maken is dan ook verstandig om door een specialist te laten doen. Een WordPress specialist, of developer, weet alle ins en outs van het CMS en zorgt ervoor dat jij heel eenvoudig je website kan bedienen.

WordPress specialist

Maar wat is een WordPress specialist? Dit is in de meeste gevallen een developer met ervaring en knowledge van het CMS. Wanneer je zo’n persoon inschakelt is het dan ook een grote tip om te kijken wat voor eerdere werken er zijn geleverd. Aan deze werken kun jij goed zien of hij/zij iets voor jou kan betekenen. Daar komt bij dat je er wellicht inspiratie voor je eigen website uit kunt halen!

Tekstlatenschrijven

Ook tekstlatenschrijven is in WordPress ontwikkeld. Wij leren nog elke dag in dit populaire CMS en onze partner, die tevens de website voor ons heeft ontwikkeld, ondersteunt ons hierbij. Wil je ook zo’n soort website, of wil je contact met onze partner? Neem dan contact met ons op.